27 Haziran 2019 Perşembe

AKÇABÜK TATİL KÖYÜ 3.BÖLÜM

Bodrum'un en güzel koylarından sahip olan Akçabük Tatil Köyü kendi plajı, bitişik komşumuz Meteoroloji koyu (Meteor Beach) ve Akyarlar köyü plajı pırıl pırıl denizi ve kumsalı ile bir doğa harikasıdır.
Ağustos ayında bile rüzgar esintisi sayesinde hiç sıkılmadan tatil yapabileceğimiz bir havaya sahiptir. Plajlardaki Ağaçlık alan güneşlenmek istemiyenler için ideal bir şemsiye görevi görmekte, aynı zamanda esintisi ile ferah bir yelpazeyi anımsatır. 

Balkonumuzdan deniz manzaramız;



Şehir kalabalığı ve gürültüsünden kaçmak ve hem tatil, hem kafa dinlemek hem de aynı zamanda eğlenmek için ideal bir tatil mekanıdır da. 

Burası Akyarlar koyu, tam karşıda ise Ağaçlık yerin bitişiğinde ise Tarık Akan 'İn evi gözükmektedir. Bütün plajlar küçük çocuklar için ideal kumsal ve sığ bir sahil yapısına sahiptir. Aşağıdaki fotoğrafta ise Akçabük plajımız görülmektedir.





Tatil Köyümüz aperatif ve yemek çeşitlerimizde gayet uygun fiyatlar sunmaktadır. Çevremizde Samsun Pidecisinide unutmayalım, sadece pidesi ile değil ev yemeklerini de tabldot usulü hizmet vermektedir.




Tatil Köyümüzün sahili ve çevresi ile ilgili resim,paylaşımlarım devam edecek. Birbaşka tatilde görüşmek üzere sağlıklı kalın, bloğumu takipte kalın. Yorumlarınızı bekliyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder